Creació és Reacció

Entrevista a Joan Nave, passió pel teatre en Diari La Veu

https://www.diarilaveu.com/entrevista-a-joan-nave-passio-pel-teatre

Campanya de Teatre per a Instituts

Mireu l'amic Joan Chápuli com ha resumit, en un minut només, quina és l'experiència dels instituts -alumnat i professorat- quan vene a les nostres obres de teatre!!

Cada any, entre Setembre i Juny, llancem la nostra Campanya de Teatre per a Instituts, una iniciativa paral·lela a les nostres funcions per a adults.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i busquem un dia per fer les nostres obres per al vostre alumnat. Joanot Martorell, Els Trobadors, Sor Isabel de Villena i Jaume Roig en dues obres de teatre pensades perquè els/les estudiants coneguen i s’emocionen amb les figures cabdals del nostre Segle d’Or. A més, us enviem una Guia Didàctica completíssima amb dinàmiques per a fer abans i després de veure l’obra, per si teniu a bé fer-la servir com a complement pedagògic. I, enguany, com a novetat, presentem l’obra bilingüe (english/valencià) SHOES, una manera molt directa i eficaç de treballar el plurilingüisme. Una obra plena de sorpreses, amb humor i intriga, pensada per a trencar les resistències de l’alumnat a passar-ho bé amb idiomes que estan aprenent a l’institut. SHOES naix de la necessitat de la companyia de transmetre dues idees que, a l’hora, naixen de dues preguntes: Podem ser amics si no ens entenem? Realment, és tan difícil comprendre un mínim d’idioma per a poder relacionar-nos i comunicar-nos? L’anglés i el valencià són presentats de manera accessible i molt atractiva.

Quan el cor s’obri, quan el públic ho passa bé, els prejudicis lingüístics es dissolen.

CONTACTA: info@esclafitteatre.com