Shoes

SHOES, humor i intriga. És una obra bilingüe (valencià/anglés) que pretén ser una manera directa i eficaç de treballar des del plurilingüisme.

Shoes

Per Joan Nave

SHOES, humor i intriga. És una obra bilingüe (valencià/anglés) que pretén ser una manera directa i eficaç de treballar des del plurilingüisme. Una obra plena de sorpreses, pensada per a trencar les resistències del públic a passar-ho bé amb històries vehiculades amb idiomes que estan aprenent a l’institut. SHOES naix de la necessitat de la companyia Esclafit Teatre de transmetre dues idees que, a l’hora, naixen de dues preguntes: Podem ser amics si no ens entenem? Realment, és tan difícil comprendre un mínim d’idioma per a poder relacionar-nos i comunicar-nos? L’anglés i el valencià són presentats de manera accessible i molt atractiva. Quan el cor s’obri, quan el públic ho passa bé, els prejudicis lingüístics es dissolen.

SHOES recorrerà un fum de pobles on ja tenim dates confirmades i un grapat més que estan per confirmar. Plurilingüisme, teatre i una aposta ferma per les noves generacions i les seues capacitats per desmuntar els pronòstics: no tot està perdut.

Dossier informatiu

Mobirise