INSTITUTS

TEATRE PER A INSTITUTS? SÍ?

Sí. Perquè en Esclafit Teatre tenim un compromís molt sòlid amb l’educació, i amb el nostre idioma.

Per això, a l’inici de cada curs, presentem la nostra Campanya de teatre per a instituts (ESO, Batxillerats i ara, també, Primària).
Els membres de la companyia, Joan Nave i Roo Castillo, en tant que actor, actriu i filòlegs els dos, confiem en la capacitat de les arts per acompanyar el procés educatiu. Les arts ofereixen un espai de creixement, millora, reflexió crítica i expressió humana que acompanyen a la perfecció el procés d'aprenentatge.

I...COM HO FEU?

Tan senzill i simple per als/les profes com podem.

Caminem al costat del professorat i els/les seguim de ben prop. Per això, totes les nostres obres tenen relació directa amb el currículum acadèmic
El Verí del Teatre (Ed. Bromera), @Rita_Trobador (publicada també per Bromera on ja va per la 4a Edició), aborden temes específics de l’assignatura de Valencià, com ara la lírica trobadoresca, l’amor cortés, la València del s. XV, el trànsit de l’època medieval al Renaixement, els clàssics del nostre Segle d’Or, etc. I, les dues obres, tot aprofitant estos punts de partida compartits i les biografies que s’hi mostren (Sor Isabel de Villena, Jaume Roig, Les Trobairitz, etc), aborden temes no gens marginals dels quals, pensem, cal parlar: violència estructural, masclisme, etc
SHOES, en canvi, és una obra bilingüe (Valencià/Anglés) que ha estat dissenyada per a dissoldre els prejudicis de comprensió vers dos idiomes (un dels dos, almenys) que no estan en l’ambient social de la majoria de l’alumnat. Humor, intriga i transversalitat lingüística. La competència comunicativa, que és responsabilitat de totes les matèries, pren l’escena per mostrar-nos que, si volem ser amics, cal fer un petit esforç de comprensió.

QUÈ OFERIU?

Molts anys d’experiència en la gestió, producció i organització de campanyes teatrals per a l’educació

I obres de teatre de qualitat, publicades en Ed. Bromera. Seriositat, i una passió pel teatre i per l’educació que pega un esclafit. També, un col·loqui posterior en acabar la representació que el professorat, sovint, valora tan positivament com l’obra de teatre.
Ah, sí. I una Guia Didàctica completíssima de cada obra, amb quadern del professorat i de l’alumnat, perquè els/les docents pugueu guarnir l’experiència educativa i artística al màxim, si ho veuen oportú.

D’ACORD. VULL RESERVAR UNA DATA PER A DUR EL MEU ALUMNAT A LA VOSTRA OBRA QUÈ FAIG?

Parla amb el nostre departament de producció (649 26 18 21 - Roo Castillo).

Et donarem tanta info com necessites. Sense compromís. O escriu-nos info@esclafitteatre.com.
a) Pots reservar a una de les ciutats i pobles on tenim una data ja tancada (i amb reserves obertes). S'omplin prompte.

b) Podem programar una data al teatre del teu poble o ciutat. Parlem?

Et donarem tanta info com necessites. Sense compromís.
Telefona'ns o escriu-nos esclafitteatre@gmail.com.
Pregunta, si vols, al professorat dels IES i Centres amb qui treballem. Des de Guardamar a Barcelona, a hores d’ara, han vist les nostres obres més de 150 IES de vora 70 ciutats i pobles. En total, quasi 60.000 alumnes han vist les nostres obres.