GERMANS
una comèdia de Pasqual Alapont
Dos germans, Paco i Gaspar, es troben per vendre la casa i arreglar l’herència familiar, arran de la mort del pare, esdevinguda uns mesos abans.



GERMANS és una comèdia produïda per Esclafit Teatre a partir d'un text meravellós de Pasqual Alapont

GERMANS és una comèdia produïda per Esclafit Teatre a partir d'un text meravellós de Pasqual Alapont, amb tot el que això implica: situacions i diàlegs hilarants, amb aquell punt de tendresa i risc que tenen els seus textos.
Dos germans, Paco i Gaspar, es troben per vendre la casa i arreglar l’herència familiar, arran de la mort del pare, esdevinguda uns mesos abans.
Des que Paco va emigrar a Colòmbia amb Montse, tot just s’havien vist una vegada, i ja han passat vint-i-cinc anys. Mentrestant, han ocorregut moltes coses, cadascú ha fet la seua vida. Tanmateix, els dos continuen ancorats en el temps que van compartir i en la relació d’amor-odi que van mantenir amb el pare.
Per rememorar els vells temps, Gaspar proposa anar a pescar a l’escullera on anaven amb el pare i on aquest, que de jove havia estat treballant a França, els cantava cançons dels chansonniers francesos.
Però darrere d’aquesta cerimònia dolça de l’evocació s’amaga la necessitat de passar comptes. De nou les rivalitats es reviuen amb la mateixa passió de quan eren infants.
Entre records anem coneixent detalls de la vida de Paco i de Gaspar, i com aquestes vivències han condicionat, per a bé i per a mal, les seues vides. Hi ha els fets aparents i concrets, però també com els van viure cadascun dels germans, a vegades de manera tan unívoca i contradictòria que provoca la comicitat.


Connecta amb nosaltres

Germans






GALERIA D'IMATGES

Premeu als botons per a desplaçar les imatges