SHOES
Shoes
SHOES, humor i intriga. És una obra bilingüe (valencià/anglés) que pretén ser una manera directa i eficaç de treballar des del plurilingüisme.SHOES, humor i intriga.

SHOES, humor i intriga. És una obra bilingüe (valencià/anglés) que pretén ser una manera directa i eficaç de treballar des del plurilingüisme.

Una obra plena de sorpreses, pensada per a trencar les resistències del públic a passar-ho bé amb històries vehiculades amb idiomes que estan aprenent a l’institut.

SHOES naix de la necessitat de la companyia Esclafit Teatre de transmetre dues idees que, a l’hora, naixen de dues preguntes: Podem ser amics si no ens entenem?
Realment, és tan difícil comprendre un mínim d’idioma per a poder relacionar-nos i comunicar-nos? L’anglés i el valencià són presentats de manera accessible i molt atractiva.
Quan el cor s’obri, quan el públic ho passa bé, els prejudicis lingüístics es dissolen.


Connecta amb nosaltres

Shoes


SHOES, humor i intriga. És una obra bilingüe (valencià/anglés) que pretén ser una manera directa i eficaç de treballar des del plurilingüisme. Una obra plena de sorpreses, pensada per a trencar les resistències del públic a passar-ho bé amb històries vehiculades amb idiomes que estan aprenent a l’institut.Per Joan NaveGALERIA D'IMATGES

Premeu als botons per a desplaçar les imatges